Om oss

Fyrwik Consulting startade sin verksamhet 2008 och arbetar med affärs-, organisations- och individutveckling i främst södra Sverige, med fokus på Stockholm såväl som Öresundsregionen.

Fyrwik Consulting är ett litet företag med ett stort nätverk, som utvecklats under många år. 

Åsa Wikström, som leder Fyrwik Consulting, har lång och gedigen arbetslivserfarenhet som VD bland annat inom bemannings- och rekryteringsbranschen.

Hon har mångårig erfarenhet av styrelsearbete och har under perioden 2011/2012 deltagit i projektet Styrelsekraft. Styrelskraft är ett program, som verkar för att öka andelen kvinnor i styrelser, såväl i statligt ägda bolag och myndigheter som i privata företag.

Hennes brinnande intresse för HR-frågor och hälsoarbete gjorde bland annat att hon 2006, då hon var VD för bemanningsföretaget, Humanpro, ett av Sveriges största, fick motta pris, utdelat av HMK, Kung Carl XVI Gustaf, som Årets friskaste koncern i Korpens nationella tävling “Årets friskaste företag”.

Åsa Wikström blev utsedd till en av regeringens Ambassadörer för kvinnligt företagande 2008. Det är ett riksomfattande projekt med mål att stärka kvinnors företagande. “Ambassadörerna” bidrar genom att dela med sig av sina kunskaper, sina erfarenheter eller fungera som mentorer. Åsa Wikström deltar i Tillväxtverkets projekt sedan 2008.

Fyrwik Consulting arbetar utifrån den viktigaste och kraftfullaste resursen – människorna. Det är de som skapar företagen och förverkligar idéerna.